|
Хто п'є білкові коктейлі??
|
|
| andriykovalchuk93 | Дата: Среда, 06-Авг-25, 16:09 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Всім привіт! Підкажіть, хто розбирається у білкових коктейлях? Останнім часом більше тренуюсь і задумався, чи варто додавати білковий коктейль до раціону. Які види краще обрати — ізолят, концентрат чи, може, рослинний білок? На що звертати увагу при виборі і чи є в них сенс, якщо харчуюсь досить збалансовано? Буду вдячний за поради й досвід!
|
| |
| |
| olenasolovey155 | Дата: Среда, 06-Авг-25, 16:35 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
| Я якраз нещодавно вибирав собі білковий коктейль. Читав інформацію про протеїнові коктейлі на цьому сайті https://zdorovoshop.com/bilkovi-kokteyli — там багато інформації, але інформації саме про різницю між ізолятом і концентратом майже немає. Я в результаті обрав концентрат, бо він дешевший і для мене нормально засвоюється, але якщо є проблеми з лактозою — краще дивитися в бік ізоляту або рослинних білків.
|
| |
| |
| anndem777 | Дата: Понедельник, 18-Авг-25, 10:51 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Тренуюсь регулярно, і маю досвід з різними видами білкових коктейлів — можу поділитися. Якщо харчування справді збалансоване, коктейль не обов’язковий, але зручний: швидко закриває білкове «вікно» після тренування. Ізолят — найчистіший, швидко засвоюється, мінімум лактози. Ідеальний після інтенсивних тренувань. Концентрат — дешевший, трохи повільніше засвоюється, але теж ок. Рослинний білок — для веганів або при непереносимості молочних продуктів. Звертай увагу на склад: без зайвого цукру, ароматизаторів, з прозорим маркуванням. Я використовую ізолят — помітно краще відновлення.
|
| |
| |