Хотів би замовити собі друк на плакатах
|
|
Irn | Дата: Четверг, 19-Дек-24, 18:29 | Сообщение # 1 |
Новичок
Статус: Offline
| Привіт усім! Я хочу замовити друк на плакатах для виставки. Може хтось поділиться досвідом, як краще це зробити? Я шукаю якісні матеріали та нормальні ціни. Потрібно зробити кілька великих плакатів для мистецької події, але дуже переживаю, що друк не буде таким якісним, як я хочу. Чи є у когось якісь поради щодо вибору типу паперу або технології друку? Дуже важливо, щоб плакати не виглядали занадто "дешево", але й бюджет не безмежний. Буду вдячний за будь-які рекомендації.
|
|
| |
tetrovaanina | Дата: Воскресенье, 22-Дек-24, 15:33 | Сообщение # 2 |
Новичок
| Привіт усім! Я мав досвід замовлення плакатів для своїх проектів, тому можу поділитися кількома порадами. Важливо визначитися, чи хочеш ти плакати в стандартному розмірі або ж індивідуальні, нестандартні варіанти. Можна вибрати плакати, які легко переносити, або ж щось більш міцне, що буде виглядати дуже солідно на виставці. Я завжди звертаю увагу на колір, бо це сильно впливає на загальний вигляд. Кольори на плакатах мають бути яскравими та чіткими, тому важливо, щоб використовувалась високоякісна фарба. Якщо бюджет дозволяє, я б порекомендував вибирати варіанти з ламінуванням — так плакат буде виглядати більш професійно, і він не пошкодиться під час транспортування.
|
|
| |
Karen | Дата: Воскресенье, 22-Дек-24, 23:53 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Я нещодавно замовляла Друк плакатів, постерів та афіш https://hotprint.ua/uk/production/posters для маркетингової кампанії. Насправді, для важливих подій краще звертатися до перевірених компаній, де є досвід саме з художнім друком. Що стосується матеріалу, я б порекомендувала вибирати папір з хорошою щільністю. Наприклад, для плакатів часто використовують матовий або глянцевий папір. Він виглядає ефектно, а також добре тримає кольори. Якщо ти хочеш, щоб плакат був довговічним, можна замовити друк на банерній тканині або інших більш стійких матеріалах, які не бояться вологи і довго не втрачають вигляд. Також зверни увагу на тип друку — хороший фотодрук допоможе передати всі деталі зображення.
|
|
| |