| kykanasliva | Дата: Воскресенье, 27-Окт-24, 23:39 | Сообщение # 1 |
|
Участник
Статус: Offline
| Слухай, я вже довгий час шукаю вакансії в ІТ, але все якось не складається. Може, ти знаєш, де краще всього шукати ці вакансії з гарними умовами? Можливо, є якісь перевірені платформи або компанії, які славляться своїми умовами праці? Я хочу знайти таку роботу, де не лише зарплата висока, але й умови праці нормальні, щоб можна було поєднувати роботу і особисте життя. Може, ти чув про якісь цікаві компанії, де цінують своїх працівників, або про ресурси, де зібрані всі найкращі пропозиції?
|
| |
| |
| lermontovlermik | Дата: Вторник, 29-Окт-24, 22:23 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Якщо тебе цікавить цікава робота з можливістю професійного розвитку, я рекомендую звернути увагу на компанію Галактика. Вона розміщує вакансії з гарними умовами, а зараз активно шукає спеціалістів із знанням TypeScript. Це можливість працювати над різноплановими завданнями й застосовувати сучасні підходи у фронтенді. До того ж у них є гнучкий графік, можливість віддаленої роботи і комфортні умови, які відповідають світовим стандартам. Основи TypeScript для розробників допоможе краще зрозуміти вимоги та очікування, які вони мають до кандидатів. Якщо прагнеш розвиватися у напрямку TypeScript, то це якраз те, що треба! Це не просто вакансія, а можливість стати частиною команди, яка робить круті проєкти з акцентом на якість і сучасні технології.
|
| |
| |