В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
İstəyirəm ki, yeni kazino hər oyun seansımdan sonra mənə
lizer89ilonaДата: Понедельник, 17-Авг-26, 15:55 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Mənə quru rəqəmlər heç nə demir — mən vizual insanam. İstəyirəm ki, yeni kazino hər oyun seansımdan sonra mənə rəngli qrafiklər, diaqramlar və xəritələr təqdim etsin. Məsələn, dairəvi diaqram: bu həftə 60% slot, 25% rulet, 15% poker. Sütun qrafiki: ən çox uduşlar çərşənbə axşamı olub. Xəritə: Bakıda daha çox uduram, Gəncədə itirirəm. Bu məlumatlar mənə oyunumu başa düşməyə kömək edər. Hansı kazinoda bu cür vizual analitika var? Mən təkcə oynamaq yox, həm də öyrənmək istəyirəm. Kimsə bu cür unikal statistik funksiyanı görüb? Mən ən yaxşı analitik kazino axtarıram.

yernikola0Дата: Понедельник, 17-Авг-26, 19:02 | Сообщение # 2
Новичок
Статус: Offline
Dizayn istifadəçi təcrübəsində çox böyük rol oynayır – rənglər, yazı tipləri, düymələrin ölçüsü və onların yerləşməsi istifadəçinin qeydiyyat prosesini necə qavramasına və tamamlama ehtimalına birbaşa təsir edir. Mən həmişə maraqlanıram ki, domino oyna pul qazan səhifəsindəki qeydiyyat formasının dizaynı istifadəçilərin diqqətini necə cəlb edir və onları formanı doldurmağa necə təşviq edir. Məsələn, əsas hərəkətə çağırış düyməsi (CTA) parlaq və kontrastlı rəngdədir ki, istifadəçi onu asanlıqla görsün? Sahələr arası boşluqlar kifayət qədərdirmi ki, forma sıxılmış və qorxuducu görünməsin? Səhv mesajları qırmızı rənglə, uğur mesajları isə yaşıl rənglə verilirmi ki, istifadəçi statusu ani başa düşsün? Həmçinin, forma yüklənərkən və ya göndərilərkən istifadəçiyə vizual geribildirim – məsələn, fırlanan yükləmə işarəsi – təqdim olunurmu? Bəzi platformalar hətta qeydiyyat prosesini oyunlaşdıraraq, istifadəçilərə irəliləyiş göstəricisi (progress bar) təqdim edir ki, bu da onlara nə qədər addım qaldığını göstərir.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2026 Сделать бесплатный сайт с uCoz