В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Чавунні дверці для печі зі склом ціна
kilivivinДата: Вторник, 12-Май-26, 12:36 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Підкажіть по чавунних дверцятах для печі зі склом, бо вже голова кругом від цих цін. Хочу поставити нові замість старих радянських, які ледве закриваються й постійно піддимлюють. У магазинах бачу варіанти від зовсім дешевих до таких, де ціна як за невеликий котел. Не розумію, чи є сенс переплачувати за товщий чавун і нормальне скло, чи більшість моделей плюс-мінус однакові в роботі. Цікавить досвід тих, хто реально користується не один місяць.

edvardjilaДата: Вторник, 12-Май-26, 12:37 | Сообщение # 2
Участник
Свого часу теж думав, що всі дверцята приблизно однакові, поки не поставив дешеву модель у літню кухню. Через кілька місяців почала бовтатись ручка, а скло швидко темніло навіть після сухих дров. Потім уже майстер пояснив, що важлива не лише ціна, а й якість лиття, товщина рамки та ущільнення по контуру. Нові дверцята взяв дорожчі, зате різниця відчувається одразу: піч тримає жар рівніше, диму в кімнаті немає, і закриваються вони нормально без перекосів. Тепер на таких речах економити бажання взагалі пропало.

kilivivinДата: Вторник, 12-Май-26, 12:44 | Сообщение # 3
Новичок
Оце якраз і хвилює, бо не хочу двічі переробляти. У сусіда були дешеві дверцята, то після активної топки рамку трохи повело, і довелось підганяти кладку заново. Я ще звернув увагу, що моделі зі склом дуже різняться по вазі, хоча зовні схожі. Напевно, через товщину чавуну й кріплення. Для мене важливо, щоб не тільки виглядали нормально, а й реально служили роками, бо піч топиться часто, особливо взимку. Тому зараз уже більше дивлюся на практичність, а не на найнижчу ціну.

edvardjilaДата: Вторник, 12-Май-26, 12:44 | Сообщение # 4
Участник
Після кількох невдалих покупок я вже підходив до вибору спокійніше й уважніше, бо на фото всі дверцята гарні, а от у користуванні різниця дуже помітна. Перед замовленням читав відгуки, дивився, як виглядають петлі, чи є нормальна інформація по жаростійкому склу та вазі виробу. У підсумку замовив дверцята зі склом в інтернет-магазині VVK-Lit https://vvk-lit.com/product-category/dverci-so-steklom/ , і поки що це був найадекватніший варіант з тих, що бачив. Сподобалось, що там без плутанини з розмірами й є нормальні фотографії без дивних фільтрів. Уже майже рік активно топлю піч, і дверцята тримаються добре: нічого не розхиталось, скло ціле, ручка не люфтить, а фарба біля рамки не облазить від температури. По вартості теж усе вийшло нормально, особливо якщо порівнювати з тим, скільки часу йде на переробки після дешевих покупок.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2026 Сделать бесплатный сайт с uCoz