В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Доставка квітів Дніпро
xkristinaxbondДата: Среда, 21-Янв-26, 12:42 | Сообщение # 1
Участник
Статус: Offline
Вітаю всіх! Хочу зробити приємний сюрприз близькій людині, але маю сумніви щодо сервісів доставки квітів — раніше траплялося, що букет приїжджав не таким, як очікувала, або кур’єр запізнювався. Можливо, хтось має позитивний досвід і може порадити перевірений варіант?

ingafrollovaДата: Среда, 21-Янв-26, 13:04 | Сообщение # 2
Участник
Статус: Offline
Цитата xkristinaxbond ()
Вітаю всіх! Хочу зробити приємний сюрприз близькій людині, але маю сумніви щодо сервісів доставки квітів — раніше траплялося, що букет приїжджав не таким, як очікувала, або кур’єр запізнювався. Можливо, хтось має позитивний досвід і може порадити перевірений варіант?

Поділюся своїм досвідом — нещодавно замовляла через FLOWER-SHOP і залишилася дуже задоволена. Все оформила швидко, менеджер уважно уточнив деталі, а доставка квітів Дніпро https://flower-shop.com.ua/ua відбулася чітко у домовлений час. Букет був свіжий, красиво зібраний, виглядав святково, а щирі емоції отримувача стали для мене найкращим підтвердженням, що сервісу можна довіряти.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2026 Сделать бесплатный сайт с uCoz