|
Потрібно замовити нормальні підсумки утилітарні
|
|
| kykanasliva | Дата: Среда, Сегодня, 10:49 | Сообщение # 1 |
|
Участник
Статус: Offline
| Уже кілька днів думаю, де краще замовити підсумки утилітарні, бо старі вже не витримують навантаження: шви повилазили, блискавка заїдає, та й по зручності вони давно не радують. Потрібен варіант для постійного використання, щоб можна було спокійно носити інструмент, дрібне спорядження і не переживати, що щось порветься у найневдаліший момент. Хто реально замовляв останнім часом і може щось порадити з власного досвіду?
|
| |
| |
| edvardjila | Дата: Среда, Сегодня, 10:50 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Я тебе добре розумію, бо сам через це проходив. У результаті зупинився на військовому спорядженні Kiborg і не пожалкував. Замовляв підсумки утилітарні https://kiborg.com.ua/pidsumky-utylitarni/ і одразу видно, що речі зроблені з розрахунком на реальне використання, а не для красивих фото. Тканина щільна, тримає форму, всі шви рівні й міцні, нічого не торчить і не розлазиться. Дуже сподобалось кріплення — сидить на спорядженні надійно, не бовтається навіть під час активного руху. Усередині зручно організований простір, тому все швидко знаходиться. Користуюсь уже певний час і можу сказати, що це той випадок, коли ціна відповідає якості.
|
| |
| |