|
Ремонт холодильников
|
|
| viktorovnauliana711 | Дата: Суббота, 01-Апр-23, 20:21 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Где выполняют ремонт холодильников?
|
| |
| |
| kircenkotamara | Дата: Воскресенье, 02-Апр-23, 10:01 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
| Нещодавно звертався до компанії Vilord-Servis, замовляв ремонт холодильників Кривому Розі з виїздом додому. В мене та в моєї матері одночасно зламалися холодильники. Я був приємно здивований розумними цінами на ремонт, тому я би без коливань рекомендував цю компанію всім, хто шукає якісний та надійний сервіс по ремонту холодильників чи іншої великої побутової техніки домашнього використання. Все проводиться дуже професійно, тому я був повністю впевнений в якості ремонту майстрами компанії Vilord-Servis.
|
| |
| |
| lavucja | Дата: Четверг, 11-Апр-24, 09:24 | Сообщение # 3 |
|
Новичок
| Ремонт холодильників не завжди допомагає. і гарантії практично не дають. якщо поламався холодильник - то треба купити холодильник новий. Рекомендую магазин Lvivholod.com у них величезних вибір холодильників. і ціни приємні, і можна в кредит купити холодильник.
|
| |
| |
| allfa213all | Дата: Вторник, 27-Май-25, 06:28 | Сообщение # 4 |
|
Новичок
| да, тут важно подобрать качественный вариант по ремонту холодильников
|
| |
| |
| Wikki21 | Дата: Вторник, 27-Май-25, 06:29 | Сообщение # 5 |
|
Новичок
| конечно стоит выбрать для ремонта техники качественные комплектующие как по мне
|
| |
| |
| polina999www15 | Дата: Вторник, 27-Май-25, 06:32 | Сообщение # 6 |
|
Участник
| Да, даже качественная тема из строя выйти может, муж вот недавно ремонт холодильника делал, заказывал качественные комплектующие для него тут https://master-plus.com.ua/holodilnik/kompressora/ онлайн на сайте, там широкий выбор и при этом качество запчастей высокое, посмотрите, думаю тоже без проблем заказ сделаете
|
| |
| |