В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Навчання
dementevДата: Вторник, 07-Окт-25, 10:44 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Чи можна вступити без знання словацької на навчання в Словаччині?

edmund_sternbergДата: Среда, 22-Окт-25, 10:56 | Сообщение # 2
Новичок
Мене часто питають, чи реально вступити без знання мови. Можна, але буде дуже важко. Я теж думав ризикнути, але вирішив, що мені таки потрібна підготовка до вступу в словацький виш і я звернувся до Postupai. Там навчають саме того, що потрібно для реального навчання, а не лише базові слова. Через кілька місяців уже міг вільно розмовляти, тому перший семестр у Словаччині минув без стресу.

dunducattiДата: Пятница, 26-Дек-25, 20:00 | Сообщение # 3
Новичок
Цитата dementev ()
Чи можна вступити без знання словацької на навчання в Словаччині?
Я теж свого часу шукав відповідь на це питання і пробував розібратися на власному досвіді. Реально вступити без знання словацької можливо, але далі починаються нюанси: адаптація, навчання, документи, мова все навалюється одразу. Я зрозумів, що без нормального супроводу і чіткого плану це дуже стресово і забирає купу часу. У мене ситуація змінилася на краще після того, як я знайшов сайт і скористався послугою допомога у вступі до чехії. Мені чітко пояснили, які кроки робити, допомогли з документами і підказали, як краще підготуватися мовно. У результаті все пройшло значно спокійніше, без хаосу і постійних сумнівів, що щось зробив не так. Тому якщо ви зараз думаєте про навчання за кордоном і не впевнені у знанні мови, раджу не тягнути все на собі.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2026 Сделать бесплатный сайт с uCoz