|
Смартфон
|
|
| bronislaw_abramovich | Дата: Четверг, 11-Сен-25, 13:03 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Я люблю грати в ігри на телефоні, порадьте мені смартфон, який буде тягнути важкі ігри?
|
| |
| |
| bogus-mk | Дата: Пятница, 12-Сен-25, 13:20 | Сообщение # 2 |
Новичок
| Бери по ціні мінімум 15000 грн і буде все ок
|
| |
| |
| Антоха | Дата: Четверг, 25-Сен-25, 10:41 | Сообщение # 3 |
|
Новичок
| Я теж люблю іноді пограти в ігри на телефоні, тому вибирав модель з гарним процесором і достатньо оперативки. Головне, щоб батарея не розряджалась за годину. Я взяв смартфон Xiaomi Poco X7 тут, реально тягне всі сучасні ігри без лагів. Екран яскравий, звук хороший. Для ігор саме те, що треба, рекомендую подивитися.
|
| |
| |
| larlauvsnordar56 | Дата: Четверг, 02-Апр-26, 13:09 | Сообщение # 4 |
|
Согревшийся
| Я долго выбирал новый смартфон, хотел что-то стильное, но в итоге здравый смысл победил — решил брать противоударный. Начал читать форумы, сравнивать и в какой-то момент вышел на магазин Bronefon. Честно, удивило, что тут https://bronefon.com.ua/ru/zashishennye-smartfony не «кирпичи», а вполне современные гаджеты с нормальными характеристиками. Взял модель — уже протестировал в реальной жизни, выдерживает всё 👍 Отдельный плюс — можно получить консультацию, мне реально помогли разобраться, что лучше взять под мои задачи. Ну и выбор там большой, есть из чего выбрать. Если ищете что-то надёжное, то рекомендую присмотреться.
|
| |
| |
| rittiukia | Дата: Понедельник, 04-Май-26, 15:57 | Сообщение # 5 |
Участник
| Цитата bronislaw_abramovich (  ) Я люблю грати в ігри на телефоні, порадьте мені смартфон, який буде тягнути важкі ігри?
Який купив у результаті?
|
| |
| |
| makarickckck | Дата: Понедельник, 04-Май-26, 15:58 | Сообщение # 6 |
Новичок
| Цитата bronislaw_abramovich (  ) Я люблю грати в ігри на телефоні, порадьте мені смартфон, який буде тягнути важкі ігри?
Для ігор зараз мало просто гарного екрана, треба щоб і залізо не перегрівалося через пів години запеклих каток. Я сам фанат мобільного геймінгу і перепробував купу апаратів, поки не зрозумів, що стабільність кадрів та оптимізація рішають усе. Тому я щиро раджу розглянути смартфони Samsung https://ya.ua/smartfony/samsung/ В них зараз топові процесори та дуже круте охолодження. Свій останній девайс я брав через інтернет магазин ya ua і залишився мега задоволений. У них там великий вибір і якраз можна підібрати модель з крутим дисплеєм на 120 герц, щоб картинка була максимально плавною. До речі, магазин надійний, привезли все швидко і без зайвих питань
|
| |
| |