Укладка паркетной доски
|
|
korolevaleksej895 | Дата: Пятница, 01-Апр-22, 20:52 | Сообщение # 1 |
Участник
Статус: Offline
| Некоторое время назад, моему брату понадобилась укладка паркетной доски в Киеве. Воспользовавшись услугами этой компании, брат был приятно удивлен качеством и быстрыми сроками выполненных работ. Причем, насколько я понял со слов брата, за свои услуги, они взяли вполне приемлемые деньги.
|
|
| |
payulass | Дата: Понедельник, 17-Окт-22, 18:06 | Сообщение # 2 |
Новичок
| Информация полезная. А где можно купить паркет и паркетную доску?
|
|
| |
makarickckck | Дата: Среда, 19-Окт-22, 08:32 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Цитата А где можно купить паркет и паркетную доску? Я в інтернет магазині «СВІТ ПАРКЕТУ» замовляв паркетну дошку та паркет https://svitparketu.com.ua/ Дуже подобається якість їхньої продукції! Такий дійсно служитиме довго, і з моди ніколи не вийде. Вам раджу погортати каталог на даному сайті, там вибрати є з чого. Доставка у них оперативна, і укладанням ці хлопці теж займаються.
|
|
| |
rittiukia | Дата: Понедельник, 21-Апр-25, 19:45 | Сообщение # 4 |
Новичок
| Яка краса!
|
|
| |
mk7110115 | Дата: Понедельник, 21-Апр-25, 19:47 | Сообщение # 5 |
Новичок
| Раджу безпосередньо у виробника WoodTone замовити паркетну дошку колекції Хард, детальніше про яку можна дізнатися на їхньому сайті. Я сам вибирав саме цю колекцію, бо вона поєднує в собі стильний вигляд, високу міцність та зручність у догляді. Така дошка ідеально підходить для активного використання, особливо якщо у вас є діти або домашні тварини. Вона витримує навіть значні навантаження, не втрачаючи свого привабливого вигляду. До того ж, ціна цілком відповідає якості, і я залишився дуже задоволений своїм вибором.
|
|
| |
ira190184 | Дата: Пятница, 23-Май-25, 08:40 | Сообщение # 6 |
Согревшийся
| Меня тоже сейчас интересует такая услуга.
|
|
| |