В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Епіляція чи шугарінг?
igomak07Дата: Понедельник, 12-Июн-23, 10:25 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
А що обираєте ви, дівчата? Робите лазерну епіляцію, чи все ж таки надаєте перевагу шугарінгу?

AnastasiiaKrilovaДата: Вторник, 13-Июн-23, 09:33 | Сообщение # 2
Новичок
Цитата igomak07 ()
А що обираєте ви, дівчата? Робите лазерну епіляцію, чи все ж таки надаєте перевагу шугарінгу?
Шугарінг це боляче і точно не на завжди.

mila-malinina-85Дата: Среда, 14-Июн-23, 08:48 | Сообщение # 3
Новичок
Цитата AnastasiiaKrilova ()
Шугарінг це боляче і точно не на завжди.
Точно...На собі спробувала шугарінг і він мені зовсім не сподобався. Ледь витримала той момент, як волосся видаляли. Процедура дуже травматична. А от про лазерну епіляцію в мене зовсім інші враження і таку роблю із задоволенням. У місті Львів у MOVEO вже тричі побувала на процедурі по видаленню волосся на ногах та у зоні бікіні. Не боляче, безпечно і точно результат буде надовго! Із впевненістю можу сказати що саме лазерна епіляція  https://moveo.com.ua/lviv/ є моїм фаворитом

nastadegtareva97Дата: Среда, 20-Дек-23, 21:14 | Сообщение # 4
Новичок
Также стоит провести сравнительный анализ с другими моделями на рынке. Успешного выбора вашего идеального iPhone 15!

vitiapalia2525Дата: Пятница, 07-Мар-25, 10:17 | Сообщение # 5
Новичок
Друзі якщо Вас цікавить лазерна епіляція київ київ, то рекомендую Je T’aime Cosmetologie https://jetaimecosmetologie.com.ua/service....ya-tela
У них сучасне, сертифіковане обладнання, яке забезпечує безпеку і відмінний результат епіляції.
Фахівці висококваліфіковані, проходять спеціальне навчання, тому все на вищому рівні.
Сообщение отредактировал vitiapalia2525 - Пятница, 07-Мар-25, 10:18

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz