| andrusha3567 | Дата: Вторник, 09-Сен-25, 20:02 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Ми плануємо реалізувати масштабний промислово-логістичний проєкт — будівництво складу з під’їзними шляхами, майданчиками та можливим впливом на прилеглу водну екосистему, зелений пояс і місцеву інфраструктуру. Перед початком будівництва критично необхідно провести повноцінну оцінку впливу на довкілля (ОВНС), яка включатиме аналіз впливу на воду, ґрунти, повітря, рівень шуму, екосистеми флори та фауни, навантаження на довкілля від транспортних потоків, а також розробку плану заходів із мінімізації негативних ефектів і проведення громадських слухань. Чи може ваша команда забезпечити комплексний супровід — від збору вихідних екологічних даних і моделей впливу до підготовки звіту ОВНС та його презентації перед екологічними та місцевими органами влади?
|
| |
| |
| andrewferk581 | Дата: Вторник, 09-Сен-25, 20:54 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Я якось думав, що екологічні документи — це зайва формальність: головне, щоб проект був прибутковим, а вже «оцінка впливу на довкілля» (ОВД) — так, для галочки. Але коли почали узгоджувати будівництво складу, без цієї процедури нас просто не допустили далі. І тоді я зрозумів, що краще віддати це на аутсорс професіоналам. Мені порадили CLC GROUP, які займаються саме такими питаннями. Вони пояснили весь процес, зібрали потрібні дані, оформили документи й провели процедуру правильно й швидко. Чесно, сам би я в тому не розібрався. Якщо комусь треба проходити цю історію, раджу глянути їхню сторінку — https://clcgroup.com.ua/poslugi/oczinka-vplyvu-na-dovkillya-ovns/ . Тепер я розумію, що ОВД — це не просто бюрократія, а реально спосіб уникнути проблем і штрафів у майбутньому. І головне — все зробили без зайвої тяганини.
Сообщение отредактировал andrewferk581 - Вторник, 09-Сен-25, 20:55 |
| |
| |