В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Нещодавно вперше почула про бренд LuForu
tbes50203Дата: Четверг, 24-Апр-25, 14:13 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Дівчата, привіт! Хочу запитати поради — нещодавно вперше почула про бренд LuForu, здається, хтось із TikTok про нього згадував. Зайшла на сайт — виглядає дуже стильно, але водночас все настільки нестандартне, що я трохи гублюсь. Особливо сподобались шорти — з незвичною посадкою, наче з журналу мод. Але чи носите ви щось від них у повсякденному житті? Я боюся, що куплю, і воно так і залишиться лежати в шафі. Поділіться, будь ласка, досвідом — варто пробувати?

evanduke324Дата: Четверг, 24-Апр-25, 17:16 | Сообщение # 2
Новичок
Я якраз одна з тих, хто вже понад пів року носить https://luforu.com/katalog/nyz/shorty/, тож з радістю поділюся своїм досвідом. У мене є як мінімум троє їхніх речей, серед них — саме ті шорти, які, ймовірно, ти бачила. Вони з м’якої щільної тканини, трішки нагадують лён, але з еластичним пояском і невеликим акцентом на асиметричну застібку. Це справді концептуальна річ, але я здивувалася, наскільки вона зручна в повсякденності. Мені дуже імпонує, що LuForu не повторює масмаркет. Їхні шорти я носила на роботу (звісно, з базовою сорочкою), на пікнік із друзями, і навіть брала в подорож до Італії. Їх зручно комбінувати з кедами, босоніжками, або навіть з підборами, якщо вдягнути щось зверху строгіше. А головне — мені постійно роблять компліменти, бо виглядає незвично, але не «випендрежно», вибач за слово. Ще великий плюс — це справді якісна українська річ. Речі шиються тут, а не десь на аутсорсі в Азії. Якість швів, крій — усе на висоті. Навіть після кількох прань шорти не втратили форму, а тканина не злиняла. І якщо ти, як і я, втомилася від однакових речей у всіх — однозначно раджу! Щодо носіння — просто уяви, з чим би ти їх поєднала, якщо відразу бачиш кілька варіантів — бери! Якщо ж ні — може, краще трохи почекати або взяти щось базовіше з їхньої колекції. Але, чесно, я ще жодного разу не пошкодувала

thiefcrazy98Дата: Четверг, 24-Апр-25, 19:17 | Сообщение # 3
Новичок
Цікаво читати, як наші українські бренди розвиваються та ще й створюють щось настільки стильне і нестандартне. Я шорти від LuForu ще не пробувала, але після вашого обговорення серйозно задумалась. Гардероб точно потребує оновлення

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz