| darvlas96 | Дата: Вторник, 17-Мар-26, 19:36 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Я для себе зрозумів, що в тенісі live найгірше — лізти в ставку після одного красивого розіграшу. Спочатку теж так робив: бачу, що гравець взяв подачу суперника, і одразу здається, ніби матч уже переламався. А потім через два гейми картина зовсім інша. Тому зараз я спершу дивлюся, як тримається подача, чи починає хтось сипати подвійними, і тільки після цього думаю про тотал або переможця гейму. Мені подобається, що на pariwin теніс іде як частина live- та prematch-лінії поруч із футболом, баскетболом та іншими видами спорту, тож не треба шукати окремий розділ чи інший акаунт. На сайті також прямо вказані live-ставки, prematch і базові ринки на кшталт результату, тоталів, фор і статистики. Якщо вже говорити про мій підхід, то я найчастіше не поспішаю в перших геймах. У live по тенісу для мене найцінніше — зловити не “емоцію”, а момент, коли видно, що в одного реально просідає перша подача або він починає нервувати на важливих м’ячах. От тоді ставка виглядає не випадковою, а хоча б трохи осмисленою. Але я все одно тримаю в голові, що теніс дуже легко перевертається за кілька хвилин, і це відчувається особливо сильно саме в лайві.
|
| |
| |