| Busichka | Дата: Пятница, 11-Окт-24, 12:16 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Довго шукала ідеальний сухий корм для французького бульдога , і на pets.ua знайшла саме те, що потрібно. Зручний сайт, широкий асортимент і швидка доставка – все це зробило процес покупки максимально приємним. Корм добре сприймається моїм улюбленцем, шерсть стала більш блискучою, а сам песик енергійніший. Рекомендую всім цей магазин!
|
| |
| |
| larlauvsnordar56 | Дата: Четверг, 20-Ноя-25, 10:41 | Сообщение # 2 |
|
Согревшийся
Статус: Offline
| Я теж довго шукав нормальний зоомагазин, де не треба хвилюватися за якість товарів і швидкість доставки. І от останнім часом на різних форумах часто бачив обговорення, куди краще звернутися, щоб не переплачувати та не чекати тижнями, і саме так натрапив на Petlifeshop, а тепер точно знаю, що до них повернуся ще не раз. Є справді величезний вибір кормів і аксесуарів, а ціни, на те, щоб купити товари для собак приємні та без накруток. Замовлення відправили того ж дня, а доставка приїхала швидше, ніж я очікував. Плюс постійно ловлю якісь бонуси, розпродажі та цікаві акції. Для мого пса взяв іграшки, вітаміни та новий нашийник, і все суперякісне. Магазин вартий уваги, рекомендую.
|
| |
| |