В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Здоровье
werrtywertwerryДата: Среда, 26-Июн-24, 08:29 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
а где полезные статьи о здоровье почитать можно?

polina999www15Дата: Четверг, 27-Июн-24, 10:32 | Сообщение # 2
Новичок
да, за своим здоровьем активно как по мне следить нужно и поддерживать его

Wikki21Дата: Четверг, 27-Июн-24, 10:33 | Сообщение # 3
Новичок
Знаю, це дуже не приємна тема. Але вона щось так часто почалася виникати у жінок. І хочу порадити заходити та читати тут саме інформацію детальну. І при цьому, ви багато цікавого зможете дізнатися. По посиланню є нормальною мовою для сприйняття написано. Стаття про кісту яєчника мені допомогла зрозуміти та оцінити проблему чітко без додаткових фантазій.

Alex25Дата: Четверг, 11-Июл-24, 08:09 | Сообщение # 4
Новичок
Здоров"я - найцінніше що є у людини...

larlauvsnordar56Дата: Четверг, 11-Июл-24, 17:17 | Сообщение # 5
Участник
Підкажу джерело і це справжня знахідка для тих, хто страждає від спазмів і здуття живота. Спочатку мене привабив детальний опис на сайті, де все розписано дуже зрозуміло. А потім я знайшов статті про синдром подразненого кишечника, які допомогли краще зрозуміти мої симптоми. Особливо корисною виявилася інструкція по застосуванню – нічого зайвого, тільки необхідна інформація. А список аптек, де вигідно купити Метеоспазміл, взагалі став приємним бонусом. Практичність і зручність – ось що відрізняє цей сайт.

polina999www15Дата: Понедельник, 03-Мар-25, 11:19 | Сообщение # 6
Новичок
Ось якраз нещодавно читала про благодійний фонд статтю, який допоміг з питаннями протезування та медична допомога українцям була оказана, які постраждали внаслідок війни від Future for Ukraine https://ffu.foundation/news....ukraine тут докладніше, така допомога вкрай важлива, а я вирішила долучитися, та задонатити на добру справу

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz