|
Рукоділля і все для нього
|
|
| lermontovlermik | Дата: Суббота, 25-Май-24, 20:56 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Зараз захоплююсь вишиванням і шукаю надійний магазин, де можна замовити всі необхідні товари для цього хобі. Мені потрібні нитки різних кольорів, бісер, канва і звичайно, деякі спеціальні інструменти. Чи знаєте ви магазини, які пропонують широкий асортимент якісних товарів за прийнятними цінами? Хотілося б знайти таке місце, де можна б замовляти все в одному місці, щоб не переживати про різних постачальників.
|
| |
| |
| leraleon00 | Дата: Воскресенье, 26-Май-24, 14:26 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
| На сьогоднішній день краще всього такі товари купувати в СП, подумайте про це
|
| |
| |
| kykanasliva | Дата: Воскресенье, 26-Май-24, 14:28 | Сообщение # 3 |
|
Участник
| Розумію ваші потреби, адже сама люблю рукоділля і часто шукаю все необхідне для вишивання та інших видів рукоділля. Для цього ідеально підійде магазин рукодільних товарів Carisma https://carisma.ua/ . Вони мають дуже багатий вибір товарів для рукоділля, включаючи все, що вам знадобиться: від ниток і бісеру до канви і різних інструментів. Це особливо зручно, коли хочеться замовити все в одному місці, і не турбуватися про пошуки різних постачальників. Також мені подобається, що вони надають детальні описи товарів та корисні поради на сайті, що робить покупку ще зручнішою. Ви можете з легкістю оформити замовлення онлайн і отримати його зручно і швидко. Особисто я замовляла з Carisma кілька разів і завжди залишалася задоволена і з якістю товарів, і з рівнем обслуговування.
|
| |
| |
| lunamonq | Дата: Воскресенье, 09-Июн-24, 17:41 | Сообщение # 4 |
Новичок
| Донька хоче займатися шиттям. Де їй замовляти тканину не дорого?
|
| |
| |
| jestkovaj | Дата: Воскресенье, 09-Июн-24, 17:45 | Сообщение # 5 |
Новичок
| Якщо ви новачок у шитті, рекомендую починати з бавовняних тканин. Текстиль Контакт пропонує широкий вибір якісної бавовни. Дивіться описи та фото, вони допомагають зрозуміти текстуру та колір. Я на Пасху шила для свята багато текстилю, купувала церковну тканину https://tk.ua/ru/catalog/spectkani/cerkovnaya-tkan.html на цьому сайті. Дуже задоволена покупками. Це класний магазин.
Сообщение отредактировал jestkovaj - Воскресенье, 09-Июн-24, 17:46 |
| |
| |
| kilivivin | Дата: Пятница, 21-Июн-24, 20:47 | Сообщение # 6 |
|
Новичок
| Збираюся почати новий проект, але не можу вирішити, де купити якісну пряжу. Мені потрібна пряжа, що буде м'якою, стійкою до зносу та з широкою гамою кольорів. Може, хтось із вас може порекомендувати надійний інтернет-магазин з гарною репутацією та приємними цінами?
|
| |
| |
| fainaamba | Дата: Пятница, 21-Июн-24, 20:50 | Сообщение # 7 |
|
Новичок
| Якщо ви шукаєте де придбати якісну пряжу для вашого в'язання, я особисто рекомендую переглянути асортимент магазина Моя Пряжа. Це дійсно чудове місце для вибору пряжі! Там є чудова серія yarnart baby cotton https://moyapryazha.com/yarnart-baby-cotton , яка ідеально підходить для в'язання дитячих речей, а також для інших проектів. Ця пряжа дуже м'яка та приємна на дотик, що важливо, особливо коли ви в'яжете речі, які будуть контактувати з чутливою шкірою. Великий вибір кольорів також дозволить вам реалізувати найсміливіші ідеї! Крім того, їхні ціни дуже конкурентоспроможні, і вони регулярно проводять акції та знижки. Впевнений, що ви знайдете те, що шукаєте, і буде задоволені своїм вибором.
|
| |
| |