В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Курс Правильне паркування в Одесі
vp672932Дата: Вторник, 27-Янв-26, 16:22 | Сообщение # 1
Согревшийся
Статус: Offline
Пройшовши курс Правильне паркування в Одесі з приватним інструктором з водіння Сергієм Кокшаєвим, можу з упевненістю сказати, що це був один із найкорисніших досвідів у моєму навчанні водінню. Персональні уроки навчання водінню на практиці дозволили мені відпрацювати всі типи паркування – заїзд у гараж або бокс передньою та задньою частиною автомобіля, косу парковку, під’їзд до бордюру, а також паралельне паркування між іншими автомобілями. Завдяки детальним поясненням Сергія і його терпінню, я поступово позбувся страху перед вузькими місцями і щільним міським потоком. Навчання у центрі Одеси дало можливість працювати в реальних умовах, що додало впевненості і підготувало до будь-яких дорожніх ситуацій. Після курсу я відчуваю себе значно впевненіше за кермом, комфортно паркуюся в місті і почуваюся спокійно навіть у складних маневрах. Тепер я розумію, наскільки важливо навчатися водінню з професіоналом, який не тільки показує, як робити правильно, а й пояснює, чому саме так слід діяти на дорозі.
Сообщение отредактировал vp672932 - Вторник, 27-Янв-26, 16:23

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2026 Сделать бесплатный сайт с uCoz