| la2217596 | Дата: Понедельник, 17-Ноя-25, 20:13 | Сообщение # 1 |
|
Участник
Статус: Offline
| Гей, красуні! Я от зважилася нарешті додати собі трохи рудинки, але страшенно боюсь прокинутися вранці з кольором морквини. Хочеться чогось теплого, природного, але без «вогню на голові». Може, у когось був подібний досвід? Яку фарбу брали, чи робили мікси? І ще — чи краще брати в офлайн-магазині, чи є нормальні онлайн-варіанти, де вас не підводили?
|
| |
| |
| viktorovnauliana711 | Дата: Понедельник, 17-Ноя-25, 20:21 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Нещодавно вирішила освіжити колір волосся, але без жорсткого впливу, бо мої локони тонкі та схильні до сухості. Подруга порадила спробувати фарбу для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua....ht-50ml яку вона постійно замовляє в Headstore, і я не пошкодувала ні на секунду. Вона дійсно забезпечує глибоке, рівномірне фарбування, при цьому волосся залишається зволоженим та дуже м’яким на дотик. Я навіть помітила, що структура стала більш гладкою, наче після професійного протоколу догляду, а відтінок виглядає дорого й натурально. Мене особливо вразила відсутність аміаку — ніякого запаху, ніякого дискомфорту, тільки приємні відчуття й блиск, якого мені так не вистачало. Тепер я розумію, чому Dia Light має репутацію засобу з “терапевтичною” формулою, адже він справді працює на відновлення волосся. Раджу всім, хто хоче красивого і безпечного тонування, купити цю фарбу саме в Headstore — якість, консультація й сервіс завжди на висоті.
|
| |
| |