В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Фарба для волосся
la2217596Дата: Понедельник, 17-Ноя-25, 20:13 | Сообщение # 1
Участник
Статус: Offline
Гей, красуні! Я от зважилася нарешті додати собі трохи рудинки, але страшенно боюсь прокинутися вранці з кольором морквини. Хочеться чогось теплого, природного, але без «вогню на голові». Може, у когось був подібний досвід? Яку фарбу брали, чи робили мікси? І ще — чи краще брати в офлайн-магазині, чи є нормальні онлайн-варіанти, де вас не підводили?

viktorovnauliana711Дата: Понедельник, 17-Ноя-25, 20:21 | Сообщение # 2
Новичок
Статус: Offline
Нещодавно вирішила освіжити колір волосся, але без жорсткого впливу, бо мої локони тонкі та схильні до сухості. Подруга порадила спробувати фарбу для волосся без аміаку L'Oreal Professionnel Dia Light https://headstore.com.ua/ua....ht-50ml яку вона постійно замовляє в Headstore, і я не пошкодувала ні на секунду. Вона дійсно забезпечує глибоке, рівномірне фарбування, при цьому волосся залишається зволоженим та дуже м’яким на дотик. Я навіть помітила, що структура стала більш гладкою, наче після професійного протоколу догляду, а відтінок виглядає дорого й натурально. Мене особливо вразила відсутність аміаку — ніякого запаху, ніякого дискомфорту, тільки приємні відчуття й блиск, якого мені так не вистачало. Тепер я розумію, чому Dia Light має репутацію засобу з “терапевтичною” формулою, адже він справді працює на відновлення волосся. Раджу всім, хто хоче красивого і безпечного тонування, купити цю фарбу саме в Headstore — якість, консультація й сервіс завжди на висоті.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz