|
Старовинний годинник — куди звернутися за оцінкою
|
|
| xkristinaxbond | Дата: Воскресенье, 26-Окт-25, 14:19 | Сообщение # 1 |
Участник
Статус: Offline
| Привіт усім! У мене вдома зберіглися старовинні настільні годинники з боєм, які дісталися від дідуся. Вони дуже красиві, масивні, з різьбленими деталями, але я зовсім не розбираюся в антикваріаті і боюся помилитися з оцінкою. Хтось стикався з подібним і може порадити, куди краще звернутися, щоб професійно оцінили такі речі онлайн?
|
| |
| |
| ingafrollova | Дата: Воскресенье, 26-Окт-25, 23:35 | Сообщение # 2 |
Участник
Статус: Offline
| Ой, я прекрасно розумію ваші хвилювання! У мене була майже така ж ситуація зі старовинними годинниками сім’ї. Я звернулася в антикварний дім "Копі" https://kopi.com.ua/ua/ і це виявилося справжньою знахідкою. Достатньо було надіслати фото та опис стану, і вже через короткий час я отримала детальний звіт: вік, рідкість, якість механізму та автентичність. Фахівці пояснили, на що звертати увагу, що впливає на ціну та чому одні годинники цінніші за інші. Було дуже цікаво і навіть захопливо — наче зазирнула в історію своєї родини. Все пройшло швидко, без тиску та з повагою до моїх речей. Якщо хочете дізнатися справжню цінність старовинних предметів — "Копі" справді ідеальний варіант!
|
| |
| |