Накрутка підписників Телеграм
|
|
xkristinaxbond | Дата: Четверг, 27-Мар-25, 01:51 | Сообщение # 1 |
Участник
Статус: Offline
| Я шукаю спосіб збільшити кількість підписників на своєму Телеграм-каналі. Можливо, хтось з вас вже користувався послугами для накрутки підписників і може поділитися досвідом? Цікавить, як це впливає на активність на каналі та чи є ризик втратити підписників після накрутки?
|
|
| |
ingafrollova | Дата: Четверг, 27-Мар-25, 02:04 | Сообщение # 2 |
Новичок
| Я недавно вирішила скористатися послугами для накрутки підписників і вибрала компанію Foxy-IT https://www.foxy-it.com.ua/uk/nakrutka-pidpisnikiv-u-telegram/ Результат мене дуже вразив: підписники додавались поступово, і весь процес виглядав природно, без жодних підозрілих сплесків. Після накрутки я помітила, що активність на каналі також збільшилась — більше людей стали взаємодіяти з публікаціями. До того ж, усі підписники залишились, і не було жодного відтоку. Послуга виявилась зручною і безпечною, тому можу сміливо рекомендувати.
Сообщение отредактировал ingafrollova - Четверг, 27-Мар-25, 02:05 |
|
| |
doctorstrange2091 | Дата: Воскресенье, 04-Май-25, 12:09 | Сообщение # 3 |
Новичок
| Я тоже в своё время искал способ быстро продвинуть свой Telegram-канал и пробовал разные сервисы. Могу посоветовать продвижение в телеграм — пользовался лично. Подписчики приходят быстро, можно выбрать тип аудитории (боты, живые, активные). Если брать живую аудиторию, видно рост активности на канале. Главное — не накручивать слишком резко, чтобы не было отписок. В целом сервис надёжный, остался доволен.
|
|
| |