|
Трекові світильники
|
|
| dickont82 | Дата: Среда, 12-Мар-25, 20:07 | Сообщение # 1 |
|
Новичок
Статус: Offline
| Що ви думаєте про трекові світильники? Чи варто такі ставити та які є особливості? Поділіться досвідом
|
| |
| |
| Мэтт | Дата: Среда, 12-Мар-25, 20:13 | Сообщение # 2 |
|
Новичок
| Я дуже люблю такий тип освітлення, тому що з його допомогою можна відмінно зонувати приміщення, розставляти акценти, вигідно підкреслювати інтер'єр за допомогою світла. Рекомендую розглянути трекові світильники Nowodvorski, дуже якісні та дизайн супер https://nowodvorski.ua/trekova-sistema/
|
| |
| |
| dickont82 | Дата: Среда, 12-Мар-25, 20:15 | Сообщение # 3 |
|
Новичок
| Дякую за пораду. Я хочу таку трекову систему у квартиру. І ви правильно відзначили про зонування, ось якраз для цього
|
| |
| |
| Лина | Дата: Четверг, 14-Авг-25, 09:30 | Сообщение # 4 |
|
Новичок
| Трекові світильники дійсно дуже класні. Вони практичні у використанні як у великих, так і маленьких приміщеннях. Бачила, як трекові світильники використовують як основне, а не додаткове освітлення. І так виходить доволі таки непогано.
|
| |
| |
| kovalchyknadiaa | Дата: Четверг, 14-Авг-25, 09:40 | Сообщение # 5 |
|
Новичок
| А мені взагалі дуже подобається той асортимент, які пропонують виробники світильників. Їх вироби стають родзинкою у багатьох інтер'єрах. Я можу по кілька годин ходити у магазинах із освітленням, бо вибрати щось дуже складно, оскільки все дуже класне.
|
| |
| |
| anastasiadidoval | Дата: Четверг, 14-Авг-25, 10:21 | Сообщение # 6 |
|
Новичок
| Трекові світильники зараз можна придбати у будь-якому магазині із світловим обладнанням. Вони дійсно розроблені для того, щоб робити наше життя більш комфортнішим. І хто собі встановив такі світильники, то у цьому переконався. Я теж відношуся до цієї категорії, бо рік тому вирішила трохи покращити свою квартиру і одним із пунктів покращення була заміна освітлення. Дуже класно, що знайшла магазин світильників Едлін, там купила все потрібне.
|
| |
| |