В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Штрих-коди для продукції: як оптимізувати облік і продажі
sobalex7Дата: Суббота, 24-Май-25, 14:55 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Коли тільки запустив маленький бізнес із продажу чаю в Україні. На першій виставці мене теж запитали про облік, а у мене все вручну - блокнотик і Excel. Після цього вирішив, що час серйозно підійти до питання. Знайшов сервіс, де можна зробити друк штрих кодів швидко і без головного болю - ось тут робив: https://hotprint.ua/uk/services/bw/barcode. Тепер усі упаковки йдуть із кодами, а я просто сканером усе пробиваю і відстежую, що, коли і кому продав. Набагато легше жити стало, чесно.

agatabrounДата: Суббота, 24-Май-25, 15:11 | Сообщение # 2
Новичок
Та ж ситуація була в мене, тільки я з косметикою на основі трав працюю. Спочатку теж все руками: хто що купив, куди відправила — плутанина ще та. А коли почала співпрацювати з магазинами, без штрих-коду взагалі не брали. Дякую за посилання, збережу — якраз шукала, де замовити друк швидко і не за всі гроші світу 😅

jessicajones27845Дата: Суббота, 24-Май-25, 15:18 | Сообщение # 3
Новичок
Респект за системний підхід! Багато хто думає, що штрих-коди — це тільки для великих мереж, а насправді це must-have навіть для маленького бренду. Сканер + штрих — і вже не потрібно нічого згадувати чи шукати в блокноті. І виглядає професійно, клієнти довіряють більше.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz