В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Не маю жодного нормального костюма
evanduke324Дата: Суббота, 24-Май-25, 13:28 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
У мене минулого місяця була співбесіда в новій компанії, і я зрозуміла, що не маю жодного нормального костюма. Перерила весь свій гардероб і зрозуміла, що все або надто яскраве, або з минулого сезону. У паніці почала шукати щось лаконічне, сучасне, без зайвого «гламура». Натрапила на LuForu — не чула раніше про них, але костюми виглядали дуже акуратно й водночас стильно. Замовила один у темно-синьому кольорі — ідеально підійшов! Тканина приємна, посадка точна. Не думала, що український бренд може так приємно здивувати.

sobalex7Дата: Суббота, 24-Май-25, 14:53 | Сообщение # 2
Новичок
Я теж про цей бренд чула і хочу сказати, що по якості, костюми дійсно дуже вишукані

tbes50203Дата: Воскресенье, 25-Май-25, 12:12 | Сообщение # 3
Новичок
Ой, знайома історія. У мене схожа ситуація була, коли треба було терміново мати пристойний вигляд на презентації проєкту. Магазини переповнені, але якість або космос, або фасони якісь дивні. І я теж випадково вийшла на LuForu. Це те, що я використовую — https://luforu.com/katalog/total-luk/kostyumy/. Звідти в мене вже два костюми, один класичний чорний, а другий — у кольорі хакі, який ідеально заходить під кеди або туфлі. Подобається, що вони не намагаються вигадати щось надто складне — просто, зі смаком і якісно. Носити зручно, тканина дихає і після прання нічого не зіпсувалося, хоча це для мене завжди критичний момент. Ще плюс — підтримуєш українське виробництво, що для мене останнім часом принципово. А ціни, до речі, дуже прийнятні, якщо порівнювати з закордонними аналогами.

thiefcrazy98Дата: Воскресенье, 25-Май-25, 15:34 | Сообщение # 4
Новичок
Зовнішність — це завжди експеримент. Можна сто разів приміряти щось подібне в голові, а потім одягнеш — і зовсім інше враження. Іноді такі дрібниці, як колір чи деталь на кишені, змінюють усе відчуття. Це водночас і ризик, і задоволення.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz