В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хтось із вас стикався з організацією Fizio?
tbes50203Дата: Четверг, 24-Апр-25, 14:05 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Привіт, форумчани! Маю таке питання: хтось із вас стикався з організацією Fizio? Мій чоловік після аварії отримав серйозну травму спинного мозку, зараз лежачий. Ми вже пройшли кілька курсів реабілітації в державних закладах, але результати дуже скромні, і головне — ставлення там не надихає. Лікарі — як на конвеєрі, ніхто не заглиблюється. А от про Fizio чула кілька хороших відгуків, мовляв, там зовсім інший підхід. Та хочеться зрозуміти більше — як саме все відбувається, чи працюють з важкими випадками, чи є реальні покращення? Особливо цікаво, чи вони займаються лежачими пацієнтами, і що входить у програму реабілітації. Буду вдячна за будь-який відгук!

evanduke324Дата: Четверг, 24-Апр-25, 17:18 | Сообщение # 2
Новичок
Я дуже розумію вас, бо сам був у схожій ситуації після падіння з даху на будівництві. Це був 2020 рік, травма грудного відділу хребта, частковий параліч нижніх кінцівок. Після гострої фази мене перевели на реабілітацію в санаторій, де, скажімо так, робили "по програмі", але без жодної персоналізації. Потім випадково дізнався про https://fizio.ua/reabilitacija-posle-travmy-spinnogo-mozga/ — мені написав колишній побратим, якому вони дуже допомогли. По-перше, це справді не просто центр, а спільнота, де кожен випадок розглядається індивідуально. Приїхавши туди, я був вражений: зі мною одразу спілкувались не тільки фізіотерапевти, а й психолог і навіть соціальний працівник. Вони допомагають побудувати не тільки реабілітаційний план, але й загальну модель відновлення — адаптацію до нового способу життя. Методи в них сучасні — використовують електростимуляцію, тренажери з біологічним зворотним зв’язком, гідротерапію. Але головне — люди. Мій терапевт щодня слідкував за прогресом, коригував вправи, пояснював, чому робимо саме так. Були й заняття в групах, і дуже прості, але ефективні побутові тренінги — як самостійно пересідати, як користуватися візком, як планувати день, щоб уникати виснаження.

thiefcrazy98Дата: Четверг, 24-Апр-25, 19:13 | Сообщение # 3
Новичок
Дякую всім за інформацію. Мені було дуже цікаво прочитати ваші історії. Я теж чула про Fizio, але думала, що це щось виключно для спортсменів або реабілітації після операцій. Тепер розумію, що підхід набагато ширший і людяніший, ніж я уявляла.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz