В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Реабілітації після ендопротезування суглобів
tbes50203Дата: Воскресенье, 23-Мар-25, 13:24 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Привіт! Хочу дізнатися більше про організацію "Fizio" і їхні програми реабілітації після ендопротезування суглобів. Моя мама недавно перенесла операцію на коліні, і зараз ми в пошуках хорошого реабілітаційного центру. Дізналася, що у "Fizio" є програми для таких пацієнтів, але не зовсім розумію, як саме вони працюють. Чи є у когось досвід реабілітації в цій організації після ендопротезування суглобів? Як швидко можна повернутися до нормального життя, і що включає цей процес?

evanduke324Дата: Понедельник, 24-Мар-25, 21:27 | Сообщение # 2
Новичок
Розумію твою стурбованість, бо процес відновлення після ендопротезування дійсно потребує серйозного підходу і терпіння. Я проходила реабілітацію в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-jendoprotezirovanija-sustavov/ після ендопротезування колінного суглоба кілька років тому, і можу поділитися своїм досвідом. Перш за все, хочу сказати, що програма реабілітації в "Fizio" дуже індивідуальна і залежить від багатьох факторів, таких як вік пацієнта, загальний стан здоров'я та складність операції. Для моєї ситуації вони підібрали спеціальну програму, яка включала як фізичні вправи, так і психологічну підтримку, що дуже важливо для психоемоційного стану після операції. Процес реабілітації у "Fizio" починається одразу після того, як лікар дає дозвіл на активність після операції. Спочатку це були легкі вправи для розробки суглоба, поступово переходячи до більш складних, таких як тренування на витривалість, вправи на баланс і координацію. Важливою частиною програми є масажі, які допомагають зняти напругу і покращити кровообіг, що сприяє швидшому загоєнню тканин. Я на собі відчула, як важливо правильно підходити до навантажень і не перенавантажувати суглоб, щоб не викликати ускладнень.

thiefcrazy98Дата: Вторник, 25-Мар-25, 23:24 | Сообщение # 3
Новичок
Мені здається, що вибір реабілітаційного центру після ендопротезування — це дуже важливе питання. Я чув чимало хороших відгуків про "Fizio", особливо щодо їхнього підходу до пацієнтів і комплексної реабілітації. Зазвичай після таких операцій потрібен не тільки фізичний підхід, але й емоційна підтримка, тому психологічна складова в реабілітації, про яку говорить Олександра, дійсно важлива. Це не лише допомагає повернутися до активного життя, але й полегшує адаптацію до змін, які відбуваються після операцій.

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz