В гостях  у   Ясмины
[ Личные сообщения() · Новые сообщения · Участники · Правила форума · Поиск · RSS ]
  • Страница 1 из 1
  • 1
Хотів би дізнатися більше про реабілітацію
tbes50203Дата: Четверг, 06-Мар-25, 12:09 | Сообщение # 1
Новичок
Статус: Offline
Привіт! Хотів би дізнатися більше про реабілітацію після ендопротезування суглобів у Fizio. Мені дуже важливо зрозуміти, як саме відбувається цей процес, бо після операції з заміни колінного суглоба я шукаю місце, де зможуть дати поради щодо відновлення. Я чув, що Fizio має гарну репутацію, але які конкретно методи вони використовують для відновлення? Як швидко можна повернутися до нормального життя? Може хтось із вас уже проходив реабілітацію там і може поділитися враженнями?

evanduke324Дата: Четверг, 06-Мар-25, 20:49 | Сообщение # 2
Новичок
Я проходив реабілітацію в https://fizio.ua/reabilitacija-posle-jendoprotezirovanija-sustavov/ після ендопротезування тазостегнового суглоба, і хочу поділитися своїм досвідом. Спочатку варто сказати, що реабілітація після операції — це не тільки фізичні вправи, але й значна психологічна підтримка, адже це великий стрес для організму. В Fizio надали мені комплексну допомогу, і я справді відчув, як вони підходять до кожного пацієнта індивідуально. Процес реабілітації був поділений на кілька етапів. Перші тижні я проходив фізіотерапевтичні процедури для полегшення болю та набряків. Лікарі активно використовували теплові і холодні пакети, що дійсно допомогло зменшити біль і прискорити відновлення тканин. Далі почалися спеціальні вправи для поліпшення рухливості суглоба, і я можу сказати, що це дійсно важливий етап. Спочатку виконувати вправи було складно, але з кожним тижнем я відчував покращення. Що мені найбільше сподобалося в Fizio, так це їхня увага до дрібниць. Для кожного пацієнта розробляється індивідуальний план відновлення з урахуванням віку, фізичної форми, а також супутніх захворювань. Я, наприклад, через кілька місяців після операції відчував, що ще не зовсім готовий до повного навантаження на суглоб, тому мої тренування були спрямовані на поступове нарощування сили і гнучкості без зайвого навантаження.

thiefcrazy98Дата: Пятница, 07-Мар-25, 09:30 | Сообщение # 3
Новичок
Я також чув багато хороших відгуків про Fizio, але мене цікавить питання, чи є у них програми реабілітації для людей з різним рівнем фізичної підготовки. Я, наприклад, не маю спортивного досвіду і дуже боюся, що зможу нашкодити собі під час реабілітації. Тому для мене важливо, щоб був особливий підхід до тих, хто не є професійним спортсменом і не звик до фізичних навантажень. Хтось проходив реабілітацію з мінімальним фізичним підготовленням? Які ваші враження?

• Страница 1 из 1
  • 1
Поиск:

Jasmina.at.ua All Rights reserved  © 2025 Сделать бесплатный сайт с uCoz